Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Certifikati & bonitete

 Certifikat odličnosti AAA za leto 2012.

                

Certifikat odličnosti

Naše podjetje PSP d.o.o. je za leto 2012 prejelo certifikat odličnosti AAA. Spadamo v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji.

Glede na zaporedna leta doseganja najvišjega bonitetnega razreda lahko poslovni subjekti prejmejo certifikat bonitetne odličnosti:

  • AAA izpolnjujejo kriterije certifikata bonitetne odličnosti v zadnjih treh poslovnih letih,
  • AA izpolnjujejo kriterije certifikata bonitetne odličnosti v zadnjih dveh poslovnih letih,
  • A izpolnjujejo kriterije certifikata bonitetne odličnosti v zadnjem poslovnem letu.

   

  Certifikat odličnosti Excellent za
  leto 2012.

Excellent SME - priznanje za odlično poslovanje

Excellent SME – priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo Coface Slovenija izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem.


Excellent SME – priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo Coface Slovenija izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem, ki kljub zaostrenim gospodarskim razmeram še vedno poslujejo korektno in pozitivno. Tako jim povečuje kredibilnost in jih izpostavlja kot primere dobre poslovne prakse. Poglavitni nameni izdaje certifikata so povečevanje transparentnosti trga, promocija dobrih srednjih, malih in mikro podjetij, promocija varnega poslovanja in promocija dobrih poslovnih običajev, kar so tudi smernice EU za spodbujanje malih in srednjih podjetij k večji poslovni odličnosti. Osnova za izdajo certifikata je bonitetna ocena in redni monitoring bonitetne hiše Coface Slovenija.