Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Termostatski ventili

“Od svetovanja za učinkovito rabo energije do izvedbe”

 

 

   

Vgrajujemo kvalitetne termostatske ventile s prednastavitvijo in oznakami nastavitev. Bela zaščitna kapica. Izdelan iz brona, nikljan. Za vse termostatske glave in pogone s priključkom M 30 x 1.5. Po potrebi zamenjamo tudi stare radiatorje s kvalitetnimi Vogel&Noot ali Korado.

 

 

Na termostatski ventil vgradimo termostatsko glavo z vgrajenim tipalom in omejitvami giba "Sparclips". Tekočinsko polnjen termostat. Nastavitve 1 - 5. Zaščita proti zmrzovanju. Bela barva RAL 9010 in ostale barve (glej spodaj). Temperaturna legenda, oznaka za slepe in slabovidne.

 

 

Za vsa telesa termostatskih ventilov in radiatorje z vgrajenimi ventili s priključkom M30x1.5 (za vse Heimeier ventile, radiatorje z vgrajenim ventilom Korado, Radson, Veha, Viessmann,...), razen glave 9700, 9710, 9712, 9800.

 

 

Za javne zgradbe vgrajujemo termostatsko glavo - Model za javne prostore. Tekočinsko polnjen termostat. Nastavitve 1 - 5. Zaščita proti zmrzovanju +8 °C. Nastavitveno območje 8 °C do 26 °C. Bela barva RAL 9010. Zaščita proti kraji, spremembam nastavitve, velika odpornost na udarce in druge mehanske obremenitve (do 120 kg upogibne sile).