Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Energetski pregledi

Razširjen energetski pregled prikazuje obstoječe stanje objekta, porabo energije in vode ter podaja oceno bivalnih in delovnih pogojev.


Podana je ocena možnosti zmanjšanja porabe energije in tekočih stroškov. Predlagane so rešitve na področju energetsko učinkovite oskrbe objekta, izboljšanje bivalnih in delovnih pogojev, kot tudi rešitve ostale problematike na objektu.


Številni primeri iz prakse v zvezi s pripravo in realizacijo ukrepov učinkovite rabe energije kažejo na to, da se jih podjetja in ustanove pogosto lotevajo parcialno, nepovezano z ostalimi možnimi ukrepi, brez kompleksne analize celotne problematike oskrbe in rabe energije. Tak parcialni pristop lahko privede do tehnično in ekonomsko neustreznih rešitev. Zato vam analiziramo vašo problematiko pri rabi energije, strokovno svetujemo z uporabo merilnih naprav (npr. termovizijska kamera) ter po potrebi fizično izvedemo energetsko sanacijo objekta.

 

 Za vas lahko lahko izvedemo tudi:

  • izvedba preliminarnih energetskih pregledov,
  • izvedba razširjenega energetskega pregleda,
  • priprava razpisne dokumentacije za oddajo na razpis "Energetska sanacija stavb",
  • priprava investicijske dokumentacije, izdelava gradbene fizike s programom
    ArchiMAID za ovoj stavb,
  • izvedba termografskih posnetkov ovoja večjih stavb (s Fluke termovizijsko kamero) vključno z izdelavo poročila o stanju ter predlogi za sanacijo.