Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Pridobitev certifikata odličnosti AAA

Naše podjetje PSP d.o.o. je za leto 2015 prejelo certifikat odličnosti AAA. Spadamo v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji.

 Glede na zaporedna leta doseganja najvišjega bonitetnega razreda lahko poslovni subjekti prejmejo certifikat bonitetne odličnosti:

- AAA izpolnjujejo kriterije certifikata bonitetne odličnosti v zadnjih treh poslovnih letih,
- AA izpolnjujejo kriterije certifikata bonitetne odličnosti v zadnjih dveh poslovnih letih,
- A izpolnjujejo kriterije certifikata bonitetne odličnosti v zadnjem poslovnem letu.

 

Poslovni subjekti, ki dosegajo bonitetno odličnost in kriterije certifikata bonitetne odličnosti, se uvrščajo v sam vrh populacije v Sloveniji, in sicer v zgornjih 5 % najbolj uspešnih ter kredibilnih in zanesljivih subjektov za upnike, poslovni subjekti s certifikatom AAA pa v sam vrh 3 % poslovnih subjektov. Metodologija določanja ocene bonitetne odličnosti temelji na podatkih, ki jih na dnevni ravni zbira ter posodablja podjetje Bisnode d.o.o., in sicer na več kot 300 različnih podatkih, kazalnikih in kriterijih. Osnovno izhodišče izračuna bonitetne odličnosti so vsi javno dostopni uradni podatki (vir: AJPES, DURS, okrožna in okrajna sodišča).