Celovita in strokovna
izvedba strojnih instalacij

Izvedba kotlovnic oz obnova kotlarn, izdelava in vgradnja toplotnih postaj po zahtevah Energetika Ljubljana, vgradnja večjih solarnih sistemov za pripravo tople sanitarne vode in ogrevanje prostorov, izvedba VRV sistemov, izvedba inox instalacij, vgradnja termostatskih ventilov, izvedba hidravličnega uravnoteženja, prenova sanitarij.

Izvedba razširjenih
energetskih pregledov

Je analiza energetskega stanja objekta, s katero lahko določimo ukrepe za izboljšanje energetske učinkovitost objektov. Pri razširjenih energetskih pregledih ocenimo možne ukrepe in pripravimo tehnične rešitve, s katerimi lahko učinkovito nadgradimo objekt v energetsko bolj učinkovitega.

  • celostni pregled objekta iz vidika energetske učinkovitosti
  • oceno obstoječega stanja (fasada, prezračevanje, ogrevanje, razsvetljava, ogrevanje, sanitarna voda, elekktrična energija, …)
  • predlagane rešitve za izboljšanje obstoječega stanja
  • ozaveščanje uporabnikov o pomenu učinkovite rabe energije
  • oceno izvedljivosti investicijskih priporočil

Izdelava energetskih
izkaznic

Energetska izkaznica za vsak objekt sporoča, kako energetsko učinkovit je in kaj je potrebno narediti, da se energetska poraba objekta izboljša. Prihrani se lahko pri energetskem obratovanju objekta in izboljša ekološka skrb do okolja. Imamo dve vrsti izkaznic: RAČUNSKA ENERGETSKA IZKAZNICA in MERJENA ENERGETSKA IZKAZNICA. Energetska izkaznica je sestavni dokument vsakega objekta, njena veljavnost je 10 let. Potrebujemo jo ob prodaji ali oddajanju objekta za več kot 1 leto. Energetska izkaznica ni potrebna za industrijske stavbe, skladišča, nestanovanjske kmetijske objekte in samostojne stavbe manjše od 50 m2.

Izvedba GOI-gradbeno
instalacijskih del

Izvajamo celovito izvedbo gradbeno instalacijskih del za novogradnje in obstoječe objekte. Izvajamo celotna gradbeno instalacijska dela za kotlovnice, kotlarne, toplotne postaje, solarne sisteme, ogrevanje prostorov, VRV sistemov, …

Dela izvajamo na področju Slovenije z ekipo strokovno usposobljenih sodelavcev. Prednost je, da imate za posamezno instalacijsko delo našo podporo tudi pri izvedbi gradbenih del, ki vključuje tudi gradbena dela in s tem posledično prihranite čas in denar pri sami realizaciji projekta.

Oddajte povpraševanje in pripravili vam bomo ugodno ponudbo naših storitev.

KONTAKTIRAJTE NAS